Tuesday 21 May 2019

MATRÍCULA 2n BATXILLERAT

Els itineraris H2, C2, C4, A2 contemplen la possibilitat de triar una matèria optativa a 2n. Aquesta opció implica no fer una assignatura de modalitat pròpia de l’itinerari triat. Les matèries optatives tenen un mínim de ràtio per poder ser impartides, per tant el centre es reserva el dret d’anul·lar les opcions que trieu si no s’arriba al nombre d’alumnes exigit.
  •  2a Llengua estrangera 
  •  Psicologia-sociologia 
  •  Estada a l’empresa
Informació sobre l’Optativa 2a Llengua Estrangera – 2n Batxillerat
L’alumnat de francès de segon de Batxillerat que hagi triat els itineraris amb franja d’optatives, té la possibilitat de triar l’optativa d’Anglès 2a Llengua Estrangera a segon. Aquesta matèria consta de 4 hores setmanals durant tot el curs escolar i està enfocada en ampliar, reforçar i millorar la competència oral i escrita de la llengua anglesa per a encarar una nova etapa acadèmica o laboral.
Des del Departament de Llengües Estrangeres oferim la possibilitat de presentar l’alumnat que ho desitgi als exàmens oficials de l’EOI (Escola Oficial d’Idiomes) atès que formem part del Programa Experimental per a la Certificació B1-B2 en la convocatòria extraordinària (febrer) o ordinària (juny) de les proves lliures d’anglès. Cadascú a la convocatòria corresponent segons el nivell adquirit. També hi ha la possibilitat de presentar-se a la convocatòria ordinària de nivell C1.
Al llarg del curs es facilitarà la informació necessària per a l’obtenció del certificat pertinent.
Certificats:
EOI    nivell intermedi                        (B1 / PET)
EOI    nivell avançat                           (B2 / FCE)                  
EOI    certificat nivell C1                    (C1 / CAE)

El fet de dedicar 4 hores setmanals a l’estudi d’una llengua estrangera, ens dóna la possibilitat de practicar les quatre destreses necessàries (producció oral, producció escrita, comprensió auditiva i comprensió escrita) per a adquirir un bon domini de l’anglès.

No comments:

Post a Comment