Saturday 8 March 2014

OPTATIVES D'ANGLÈS 2014-2015



OPTATIVES QUE OFEREIX EL SEMINARI D’ANGLÈS PER AL CURS 2014-2015

Informació sobre les optatives Anglès 2a Llengua Estrangera a l’ESO.

Benvolgudes famílies,

Des del seminari d’anglès us volem informar de les assignatures optatives d’anglès que l’alumnat de 2n, 3r i 4t d’ ESO que fa francès com a 1a llengua estrangera pot escollir. A 1r ESO l'optativa s'ofereix a tot l'alumnat, tingui anglès o francès com a 1a llengua estrangera.

Curs  2014-2015
Nombre d’hores setmanals
Durada curs
1r ESO
2n ESO
3r ESO
4t ESO
2
2
2
3
1 quadrimestre
Tot el curs
 Tot el curs 
Tot el curs

El nostre objectiu és donar continuïtat durant tres cursos seguits i acabar el cicle presentant aquells alumnes que ho desitgin i amb bon nivell a les proves lliures oficials de l’Escola Oficial d’Idiomes (EOI).
A  4t  d’ESO  Anglès com a segona llengua estrangera passa a ser matèria optativa específica i consta de 3 hores setmanals. També volem preparar l’alumnat per a l’obtenció del títol oficial esmentat segons el nivell adquirit (B1, B2 EOI).

Tal i com marca el projecte educatiu del nostre institut, l’alumnat de francès també pot optar a fer anglès com a segona llengua estrangera a 2n de Batxillerat. Aquesta matèria forma part de les matèries optatives que poden escollir els alumnes que facin els itineraris que tinguin la opció “optatives” a 2n BAT. Durant 4 hores setmanals, l’alumnat practicarà les destreses bàsiques en l’aprenentatge d’una llengua (producció oral i escrita, comprensió escrita i auditiva) i segons el nivell adquirit podrà presentar-se a les proves lliures de l’Escola Oficial d’Idiomes per a obtenir el certificat d’anglès dels nivells intermedi (B1) o avançat (B2). Aquest últim nivell, en una llengua estrangera, serà indispensable per a obtenir una futura titulació universitària. Si s'escau, també adaptem la optativa de 2n Batx al nivell C1.
                                                             

Ens podeu trobar a:

Contacte:
englishdptaf@gmail.com
Departament de Llengües Estrangeres – Seminari d’anglès            
març 2014




No comments:

Post a Comment